🟢Gartner Svendborg

Vi opsporer 3 eftertragtede Svendborg tilbud på gartnerarbejde. Indsend haveformularen på ca otte½ minut. Spar her 38 % på engageret haveservice.


🟢Få 3 tilbud på alle former for haveopgaver i hele Svendborg

3 tilbud: 
Brug dette skræddersyede tilbud
Der er penge at spare på en erfaren og troværdig gartner i 5700 Svendborg. Vi sender dig let den fedeste pris på en opgave på ingen tid - herudover med superb god rabat. Det er ganske indviklet at passe en have selv - bestil i stedet 2-3 eftertragtede tilbud.
Det tager kun 3 minutter at beskrive din opgave i formularen og afsende den til 3gartnertilbud.dk. Det er nemt at sammenligne gartnerfirmaer online og opnå op omkring 29 pct i frisk rabat. Hjemme kan du helt fredsommeligt sammenholde alle de modtagne tilbud og dernæst vælge et af dem.
I løbet af relativ kort tid leverer vi gratis 3 fair tilbud på flot arbejde. Er du ikke god til at arbejde med installation af belysning på terrasser, trimning af vækster eller sikring mod skadedyr, så skaf gerne 3 optimale supertilbud. Bestil faglærd hjælp til løsning af de udsatte opgaver til yderst overrumplende priser.

🟢Billig gartner Svendborg - Få 3 gratis tilbud på maks 35 timer

Forklar din haveopgave i detaljer så firmaerne hurtigere kan beslutte, om de vælger at afgive fortræffelige tilbud på opgaven. Indtast din gartneropgave i formularen på 3½ minut nu. Ved at overdrage det kedelige arbejde med at opspore 3 tilbud til os, kan du imens bruge tiden på rarere ting.
Betal ikke en skyhøj pris for en professionel gartner i 5700 Svendborg. Slip for amatør firmaer - Benyt vores gratis udbudsportal 3gartnertilbud.dk i stedet. Topmotiverede anlægsgartnere kan besvare alle mulige spørgsmål fx:
 • Kan man plante træer på et areal til jordvarme?
 • Hvad koster en gartner i timen?
 • Hvad bruger man som bunddække til en sandskråning?
Vil du helst slippe for at kaste dig ud i vedligeholdelse af haver, opbygning af hegn eller græstrimning, så skaf gerne 3 eminente kanontilbud. Modtag prekvalificeret hjælp til udførelse af dine udskudte opgaver til yderst superbillige priser. Sammenlign enkelt priser på gartnerarbejde online og få ca 29% i rabat.

Vær opmærksom på dine træer når du bygger i nærheden

Gratis tilbud: 
Bedste kvalitet fra lokale specialister
Vidste du, at et træs rødder strækker sig langt ud over dets grene? Det kan være let at tro, at byggearbejde ikke påvirker et træ, hvis det ikke er direkte i nærheden af ​​lastbilen, men dette er måske ikke altid tilfældet. Da træets rødder er omfattende, er du nødt til at beskytte dine træer under konstruktionen; Ellers kan rødder utilsigtet klippes og ødelægges.
En måde at beskytte dine træer er ved at installere hegn omkring rodzoner. Dette kan forhindre, at tungt konstruktionsudstyr infiltrerer trerødderne. For en mere information om, hvordan du beskytter dine træer under konstruktion, skal du kontakte en træekspert eller arborist.
Den gødning, du bruger, skal indeholde nitrogen, fosfor og kalium. Du skal dog også bestemme, hvilke næringsstoffer den enkelte træart kræver. Se efter en opløsning, der frigiver næringsstoffer langsomt. Følg også pakkevejledningen omhyggeligt, eller konsulter din træspecialist.

Havesnegle og dræbersnegle

Et er de dramatisk navngivne dræbersnegle, noget andet de almindelige havesnegle (Cepaea hortensis) med de oftest meget fint farvede huse. Dem kan jeg godt li´. Jeg ved meget lidt om dem, de gør ligesom for lidt til, at man kan få et personligt forhold til dem. De sidder bare. Eller kravler. Langsomt.
En af mine favoritvittigheder handler om en havesnegl. Den foregår en kold og våd sommereftermiddag, hvor det pludselig ringer på døren hjemme i parcelhuset hos postbuddet Peter. Han går ud og lukker op, men bliver forbavset over at opdage, at der ikke er nogen. Han går lidt ned ad havegangen og ud på vejen, men der er ikke et øje.
På vej tilbage ser han en gul- og sortsnoet havesnegl på dørmåtten, og i irritation tager han den op og kyler den over på den anden side af vejen. Der går nu tre år, og en eftermiddag ringer det på døren igen. Da Peter lukker op, ser han den lille snegl på måtten. Den råber: Hvad fanden skete der lige der?

Anmeldelse
Absolut en positiv oplevelse og en formidabel hjælp - Kan varmt anbefales.

Doris Spindler

Gartnere
 • Gyldenmose.com
 • Vesterhave Park og Anlæg
 • Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer
 • Belægning - Kloak - Havearbejde
 • Torneløkke
 • Stougaard anlæg og pleje ApS
 • Anlægsgartner Hansen
 • Anlægsgartnerfirmaet 3A
 • Anlægsgartner Henrik Madsen
 • Svendborgs Træfældning & Haveservice
Få 3 byggetilbud - gratis og uforpligtende

Velrenommerede gartnere fra postnr. 5700


Svendborgs Træfældning & Haveservice

Sørupvej 2
5700 Svendborg
CVR: 29303568
www.traeoghave.dk© 2021
www.3gartnertilbud.dk
CVR-nr. 31135915
Kontakt
facebook  instagram