3gartnertilbud.dk

Dette er 3gartnertilbud.dk

"Dette er 3gartnertilbud.dk"

Sådan fungerer 3gartnertilbud.dk

På 3gartnertilbud.dk kan du bestille gratis tilbud fra anlægsgartnere og havemænd over hele landet. Vi samarbejder med firmaet 3byggetilbud, som sender din haveopgave i udbud i hele netværket af gartner samarbejdspartnere. De 3 første gartnere som reagerer, tilsendes dine kontaktoplysninger og herfra er opgaven udelukkende en sag mellem dig og de relevante gartnere. Hverken 3gartnertilbud.dk eller 3byggetilbud.dk skal have kommision eller procenter af din haveopgave - vi er blot formidlere af opgaven. Det er derfor fuldstændigt gratis for dig at indhente havetilbud på denne nemme måde.

Med venlig hilsen

3gartnertilbud.dk
Skeevej 39
4370 St. Merløse

Her er flere 3-tilbud-sider"Dette er 3gartnertilbud.dk"Kontakt 3gartnertilbud.dk


Græsplæner og græsarealer

Hvis man ikke vil bruge kemikalier, er det bedst at vende jorden adskillige gange i løbet af vinteren. Det eksponerer de jordboende larver for sultne fugle, som vil være glade for at tage sig af dem for dig. Træstubbe kan somme tider trækkes op, hvis der er plads til maskinerne, ellers bør man få fat i en anlægsgartner med en stubfræser.
Den ligner en kultivator og tygger stubben til savsmuld; derefter kan man skovle resterne bort. Hvis man fylder hullet med overfladejord, kan man plante noget andet allerede samme dag, som træet er fældet.
Her på 3gartnertilbud.dk er vi specialister i at formidle anlægsgartnerarbejde mellem private og anlægsgartnere. Prisen på en anlægsgartner afhænger af helt af den opgave, som anlægsgartnerene skal løse for dig. Simple opgaver er naturligvis billige end de mere komplicerede. Indsend din opgave og få 3 tilbud!

"Dette er 3gartnertilbud.dk"

Dette er 3gartnertilbud.dk

Glem ikke at...

... du også kan modtage op til 3 overlegne tilbud på en potentiel maler i nærheden af dig.

Del siden:


Troværdige gartnere overalt i landet

Alstrup Planter
Storstrømsvej 63
4840 Nørre Alslev
CVR: 20935510
www.alstrupplanter.dk
Team Vesterdal
Nr Grimmelstrupvej 15
4840 Nørre Alslev
CVR: 38896946
Anlægsgartner Claus Pors-Nielsen
Regnbuen 26
8400 Ebeltoft
CVR: 18591405
Tlf. 97471302


© 2019 - www.3gartnertilbud.dk - Kontakt